De Groenewaard

header-default.jpg

 

Hallo lezers,

Hier weer even een nieuwe update van ons complex.

Vrijdag 22 juni kregen we bezoek van wethouder Leo Dickhoff van de HOP. Die zich heel sterk heeft gemaakt voor de volkstuinen hier in Heerhugowaard. Een zeer leuke man, met veel interesse voor het wel en wee van ons complex.

tuin molrnweg 2 067

De afspraak was om ½ 10, even daarvoor kwam ook iemand van de gemeente, samen met zijn zoontje (want het was papadag). En stipt ½ 10 was de wethouder er. Ben en Marcel heette ze welkom en daar gingen ze. Na een uitleg over wat allemaal de bedoeling was en hoe het er uiteindelijk uit komt te zien was de wethouder zeer onder de indruk over hoeveel er al gedaan was in zo’n korte tijd.

tuin molrnweg 2 080

Daarna nog even een stukje over de molenkrocht. Om te laten zien hoe het allemaal werkt en er uit ziet in groei en bloei. Zodat de wethouder een goed beeld kreeg.

Na pakweg een anderhalf uur op het complex te zijn geweest vertrok de man weer wij vonden het een leuk en goed onderhoudend rondje complex met 2  enthousiaste mannen die misschien in de toekomst nog wel wat voor ons kunnen betekenen !!

tuin molrnweg 2 083

Oke mensen dit was de update van deze keer. Ik hoop snel weer een update er op te kunnen zetten.

Voor nu hopelijk beter weer en meer zon!!!!!!

Hella